Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
eSports Training Facility

Nieuw programma eSports Training Facility

Goed nieuws voor alle eSporters en gamers: vanaf donderdag 8 maart is de eSports Training Facility opnieuw wekelijks geopend op dinsdag en donderdag van 15.00 tot 19.00 uur. Op dinsdag zal er alleen FIFA 2018 worden gespeeld op de Playstations. Tot 16.00 uur is er vrij spel, vanaf 16.00 uur wordt er wekelijks een evenement georganiseerd variërend van een toernooi tot challenge day, vrijspelen en skills trainingen. Op donderdag wordt Fortnite gespeeld op de PC’s.

Ledenpas eSports De Meent Bauerfeind
Deelnemers hebben toegang tot de ruimte na lidmaatschap van de vereniging eSports De Meent Bauerfeind. Tot eind juni 2018 bedraagt de contributie € 5,-. Om de link met fysiek bewegen te houden, verstrekt Alkmaar Sport alle leden een vrijkaartje naar keuze voor zwembad Hoornse Vaart of ijsbaan De Meent Bauerfeind. In de eSports ruimte is begeleiding vanuit de ICT-afdeling van het ROC Horizon College aanwezig.

eSports Training Facility is gevestigd in De Meent Bauerfeind:

  • Terborchlaan 301
    1816 MH Alkmaar
    tel. 072 5489310

Parkeren is gratis. Kom je met het OV? Neem dan buslijn 165 vanuit Station Alkmaar en vanuit busstation Egmond aan Zee. De dichtstbijzijnde bushalte is Alkmaar, Sportpark De Meent (100 meter lopen).


Ja, ik wil een ledenpas!