Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
eSports Training Facility

Nieuw programma eSports Training Facility

In de eSports Trainings Facility van De Meent Bauerfeind kan iedereen terecht om aan zijn of haar game skills te werken. Inmiddels zijn er al meer dan 25 deelnemers die wekelijks een bezoek brengen aan de eSports Trainings Facility. Samen spelen zij games waardoor ook het sociale aspect van gamen benut wordt. De eSports Training Facility is wekelijks geopend op dinsdag en donderdag van 15.00 tot 19.00 uur. Op dit moment zijn bij ons de volgende games speelbaar:

  • FIFA 18 (Playstation 4)
  • Fortnite: Battle Royale (PC & Playstation 4)

Wall-Of-Fame
Deze games zijn op beide dagen speelbaar. Om jou als bezoeker meer uit te dagen dan alleen maar de game te spelen hebben we uitdagingen die je aan kunt gaan om jouw skills te showen en te verbeteren. Voor Fortnite hebben wij bijvoorbeeld een ‘Wall-Of-Fame’: Challenges van verschillende niveaus die je aan kunt gaan. Lukt het jou om een challenge te voltooien, dan krijg jij een plek op de Wall-Of-Fame van de eSports Trainings
Facility in De Meent Bauerfeind.

Ledenpas eSports De Meent Bauerfeind
Deelnemers hebben toegang tot de ruimte na lidmaatschap van de vereniging eSports De Meent Bauerfeind. Tot eind juni 2018 bedraagt de contributie € 5,-. Om de link met fysiek bewegen te houden, verstrekt Alkmaar Sport alle leden een vrijkaartje naar keuze voor zwembad Hoornse Vaart of ijsbaan De Meent Bauerfeind. In de eSports ruimte is begeleiding vanuit de ICT-afdeling van het ROC Horizon College aanwezig.

eSports Training Facility is gevestigd in De Meent Bauerfeind:

  • Terborchlaan 301
    1816 MH Alkmaar
    tel. 072 5489310

Parkeren is gratis. Kom je met het OV? Neem dan buslijn 165 vanuit Station Alkmaar en vanuit busstation Egmond aan Zee. De dichtstbijzijnde bushalte is Alkmaar, Sportpark De Meent (100 meter lopen).


Ja, ik wil een ledenpas!