Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


Alkmaar Sport en de AVG

Datum: 24 mei 2018
Alkmaar Sport N.V. en haar dochtermaatschappijen B.V. Sportpaleis en Holland Sport B.V. hebben voor hun dienstverlening aan u als klant en sporter een aantal gegevens van u nodig. Het verzamelen en gebruiken van deze gegevens valt vanaf 25 mei 2018 onder de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze AVG stelt een aantal eisen aan ons als organisatie, waaronder het vragen van toestemming aan u als onze klant.
Meer informatie


Renovatie ijsbaan De Meent Bauerfeind van start

Datum: 19 maart 2018
Zondag 18 maart gaf wethouder Sport, Pieter Dijkman, het startsein voor de grootscheepse renovatie van Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind. Gedurende de zomermaanden wordt de gehele koelinstallatie vervangen door een duurzamer alternatief en wordt het terrein technisch voorbereid op toekomstige (sportieve)evenementen.
Meer informatie


Openbare Basisschool De Kennemerpoort viert 25 jaar schoolschaatsen

Datum: 16 maart 2018
Bron: Openbare Basisschool De Kennemerpoort
Alkmaar - Vrijdag 16 maart viert Basisschool de Kennemerpoort 25 jaar schoolschaatsen. Onder leiding van Schaatsschool In Balans krijgen alle kinderen van de groepen 4 tot en met 8 een programma vol activiteiten op het ijs aangeboden. De feestelijke middag vindt plaats op De Meent Bauerfeind.
Meer informatie


Kimberley Bos geeft skeleton clinic bij De Meent Bauerfeind

Datum: 07 maart 2018
In de periode van 1 februari tot en met 4 maart bood IJsbaan De Meent Bauerfeind ge├»nteresseerden de mogelijkheid om een professionele Bobstart te ervaren. Naast het sportcomplex verrees een 70 meter lange en 5 meter hoge mobiele bobstartbaan, waardoor bobslee├źn dit seizoen ook mogelijk werd op De Meent Bauerfeind. Skeleton atlete Kimberley Bos sloot het evenement dinsdagmiddag 6 maart af met een skeleton clinic voor aankomend talent.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl