Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


Sportcomplex De Meent gaat verder als De Meent Bauerfeind

Datum: 13 oktober 2017
Vanaf de start van het schaatsseizoen, vrijdag 13 oktober 2017, gaat sportcomplex De Meent de komende jaren verder als De Meent Bauerfeind. Alkmaar Sport is verheugd dat zij een partner heeft gevonden die in staat is om meerwaarde te creƫren richting al haar sportieve gebruikers. Bauerfeind heeft kwaliteitsproducten voor zowel de breedte- als topsporter. Producten en diensten die de prestatie kan helpen verbeteren of revalidatie zal doen versnellen.
Meer informatie


Sport mee voor Spieren voor Spieren

Datum: 11 oktober 2017
In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 stelt Alkmaar Sport twee van haar accommodaties open voor de Wintertijd Challenge. Deelnemers aan de challenge kunnen kiezen of zij willen zwemmen, schaatsen of bootcampen. Wie mee wil sporten wordt om een bijdrage gevraagd, deze kun je bij elkaar sparen door sponsors te zoeken. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.
Meer informatie


IJsbaan De Meent opent vrijdag 13 oktober

Datum: 05 oktober 2017
Vrijdag 13 oktober opent IJsbaan De Meent haar deuren voor het grote publiek. Tot en met zondag 18 maart 2018 kan er weer volop geschaatst worden op de Alkmaarse halfoverdekte 400-meterbaan en in de overdekte ijshal. Het belooft een geweldig schaatsjaar te worden, vol sfeer, uitdaging en gezelligheid voor jong en oud. Dit seizoen, een Olympisch winterseizoen, staan 'Winterspelen op De Meent' centraal. Olympische sporten als langebaan schaatsen, shorttrack, kunstrijden, ijshockey, maar ook curling, biatlon en bobslee rijden staan op het programma.
Meer informatie


Shorttrack in De Meent

Datum: 28 september 2017

Meer informatie


Saturna tekent een nieuwe overeenkomst met Alkmaar Sport

Datum: 25 september 2017
Maandag 25 september werd onder het knallen van champagne een handtekening gezet onder de nieuwe meerjaren overeenkomst door gymnastiekvereniging Saturna en Alkmaar Sport.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl