Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Bobs Buffelmiddag

Altijd al eens je rondjes willen rijden achter een Olympisch kampioen? Dit is je kans! Op zaterdagmiddag 4 november aanstaande zal onze ambassadeur Bob de Jong, een bikkel pur sang, op De Meent Bauerfeind met ons komen Buffelen.

Kinderpersconferentie
Maar eerst krijgen een aantal kinderen van verschillende basisscholen uit Alkmaar de kans om als een heuse journalist tijdens de kinderpersconferentie vragen te stellen aan deze Olympisch Kampioen. De persconferentie vindt plaats van 12.30 tot 13.00 uur bij horecapartner TRCK. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd om ook hierbij aanwezig te zijn en mee te luisteren.

Buffelen
Vanaf 13:00 uur zal Bob de schaatsen weer onder binden om samen met onze bekende voorrijders 80 ronden te buffelen. Bob zal zijn ervaring en kennis met je delen en geeft tips & tricks. Kortom, een fantastische middag waar buffelen, een beetje afzien, maar vooral jezelf verbeteren voorop staan! De middag sluiten we af met een borrel met Bob*. Aan deze fantastische middag zijn geen additionele kosten verbonden, enkel een toegangskaartje is benodigd.

*kosten horeca zijn niet in begrepen