Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

IJsbaan De Meent kleurt oranje....

FDS Signmakers, dé signexpert van Noord-Holland!

FDS Signmakers is de hoofdsponsor van de 400-meterbaan van sportcomplex De Meent. En dat vormt een goede match! Al ruim 20 jaar geeft FDS Signmakers betekenis aan voertuigen, gebouwen, reclameobjecten en interieur. Ze creëren een beleving, maken ruimtes slimmer en vertellen een verhaal. Maar vooral: Ze laten bedrijven opvallen.

IJsbaan De Meent kleurt oranje door de signing van FDS. Wat naast de huisstijlkleur van FDS ook symbool staat voor de Hollandse schaatssport. Om de top te kunnen beklimmen in de schaatswereld dien je te beschikken over een flink portie techniek, snelheid en kracht. En dat is precies waar FDS Signmakers zich in onderscheidt. Het deskundige team is scherp, innovatief en altijd bereid om een stap harder te zetten. Maatwerk is wat zij leveren en bij iedere opdracht gaat het om de details.

Van de boarding tot de ramen en het ijs: in en rondom de ijsbaan laten de signmakers van FDS hun stempel achter. En die stempel? Dat is waar creativiteit en oer-Hollands vakmanschap samenkomen. Kom langs en laat je verrassen!

WINACTIE!

Win een voucher van €250,- op een autobestickering

Autoreclame: de eerste sprint op weg naar naamsbekendheid!

Een gemiddelde bedrijfsauto wordt per maand zo’n 160.000 keer gezien! Benut deze kans en maak van jouw auto een rijdende reclamezuil. Het goede nieuws? FDS Signmakers heeft als hoofdsponsor van de 400-meterbaan een gave openingsactie voor bezoekers van de ijsbaan. Maak een foto van één van de oranje signing uitingen en maak kans op een autobestickeringsvoucher van €250,-.

Heb je geen bedrijfsauto? Je kunt de voucher ook gebruiken voor het (gedeeltelijk) wrappen van je auto!

Wat moet je doen?

  • Maak een foto of video bij De Meent met een van de oranje reclame-uitingen van FDS Signmakers in en rondom de 400-meterbaan;
  • Plaats deze als bericht of story op Instagram of Facebook;
  • Tag @fdssignmakers !

Je kunt meedoen tot 31 november! 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven