Sportpaspoort

Ben je een fervent schaatser, een enthousiaste zwemmer of wil je beide sporten graag ontdekken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Met het Sportpaspoort van Alkmaar Sport krijg je toegang tot een wereld van sportplezier tegen voordelige tarieven. Geniet van lagere toegangsprijzen voor ijsbaan De Meentzwembad Hoornse Vaart en zwembad De Hout gedurende een heel jaar!

Hoe werkt het?

Het Sportpaspoort is een persoonsgebonden abonnement dat je in staat stelt om een jaar lang te profiteren tegen gereduceerde tarieven bij onze sportfaciliteiten. Na aanschaf van het Sportpaspoort betaal je eenmalig en kun je een jaar lang genieten van de voordelen.

Voordelige toegangsprijzen met het Sportpaspoort

  • IJsbaan De Meent: Voor € 2,70 per persoon per bezoek kun je naar hartenlust schaatsen.
  • Zwembad Hoornse Vaart: Maak gebruik van onze tourniquet en betaal slechts € 2,- per persoon per bezoek. Voor contante betaling is het tarief €2,25.
  • Zwembad De Hout: € 1,40 per persoon per bezoek.

Kosten van het Sportpaspoort

  • Voor volwassenen: € 51,-
  • Voor personen tot 18 jaar: € 30,-

Het Sportpaspoort is maar liefst 12 maanden geldig vanaf de aanschafdatum, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van je favoriete sporten zonder je zorgen te maken over de prijzen.

Eenvoudig en flexibel gebruik

Sportpashouders kunnen bij de kassa van het zwembad of de ijsbaan steeds opnieuw 10 entreebewijzen op het paspoort laten zetten. En als extra gemak bieden we ook de mogelijkheid om online je abonnementen te verlengen met een vast bedrag van € 10,- per keer. Zo kun je ongehinderd blijven sporten zonder gedoe. Natuurlijk kun je je sportpaspoort ook opwaarderen in onze webshop.

Wacht niet langer en haal jouw Sportpaspoort op bij onze receptie. Ontdek de voordelen en plezierige momenten die het te bieden heeft. Sluit je aan bij onze sportieve gemeenschap en beleef een jaar vol zwem- en schaatsplezier tegen een betaalbare prijs!

Sportpas
9Sportpaspoort

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over sportcomplex en ijsbaan De Meent in Alkmaar. Persvragen? Die kun je stellen via 072 548 9310.

16Sportpaspoort

Contact

Contact Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Adres Terborchlaan 3011816 MH…

5402Sportpaspoort

Horeca

Welkom bij TRCK, in De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen. Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door;…

5434Sportpaspoort

Gevonden voorwerpen

Heb je iets gevonden of ben je iets verloren in De Meent? Meld je dan bij de receptie. Onze collega bij de receptie zal contact opnemen met de toezichthouder die de gevonden voorwerpen verzamelt.

5440Sportpaspoort

Parkeren

Bij De Meent kan je gratis parkeren. Achter het sportcomplex is een parkeergelegenheid waar je alle ruimte hebt om de auto neer te zetten. Hier vind je ook een zonnecarport met 20 parkeerplaatsen…

5437Sportpaspoort

Stages en vacatures

Sportcomplex & ijsbaan De Meent worden geëxploiteerd door Alkmaar Sport. Alle stages en vacatures zijn te vinden op de website van Alkmaar Sport.

5416Sportpaspoort

Verenigingen

In De Meent zijn diverse verenigingen actief. Hier vind je een overzicht van de verenigingen die bij ons een sporthal / sportzaal huren.

5628Sportpaspoort

Alkmaar Sport

Bij Alkmaar Sport N.V. streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen in de regio te laten sporten, omdat het leuk, gezellig en gezond is. Ons doel is om drempels weg te nemen en de mogelijkheden van…

5425Sportpaspoort

Onze Huisregels

Alle gebruikers worden in de gelegenheid gesteld om optimaal gebruik te kunnen maken van De Meent. Daarom zijn er een aantal huisregels opgesteld.

5430Sportpaspoort

Privacy Statment

In het privacy statement beschrijft Alkmaar Sport hoe zij de AVG richtlijnen heeft verwerkt in de organisatie. Hierin staat hoe Alkmaar Sport omgaat met persoonsgegevens van sporters.