Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Fortysix Sports

Bij Fortysix Sports kun je terecht voor vakkundig advies over schaatsen en alles wat daarbij komt kijken. Zij bieden een zeer divers aanbod van nieuwe en tweedehands schaatsen voor zowel de jeugd als de startende volwassene tot de gemotiveerde toerrijder en de ervaren wedstrijdschaatser.

Ook op het gebied van schaatskleding en allerhande schaatsaccessoires ben je hier aan het juiste adres. Zij bieden een uitstekende service en garantie op alle producten. Voor kleine reparaties kun je in de winkel terecht en ze streven ernaar garantiegevallen uiterlijk binnen een week op te lossen.

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen is een vak. Bij Fortysix Sports worden alle schaatsen gerond en met de hand afgeslepen en gepolijst. In de meeste gevallen kunnen je schaatsen worden geslepen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie in het restaurant. Op drukke dagen kun je ze vaak de volgende dag al ophalen. Zij rekenen hiervoor € 12,50 per paar.

Schaatsen huren

Uiteraard kun je bij IJsbaan De Meent Bauerfeind ook schaatsen huren (namens Fortysix Sports). Klik hiervoor op de pagina Schaatshuur.