Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Curling

Curling is de ijssport voor zowel jong als oud. Een sport waarbij communicatie en samenwerking net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen ‘gooien’, schuiven en vegen. Maar bovenal is curling vooral heel veel fun!

Het meeste originele, leukste en gezelligste bedrijfsfeest op het ijs!

Kom samen met uw collega’s curlen en borrelen in een inspirerende omgeving! Een curling clinic onder leiding van een instructeur boekt u al vanaf €18,50 ex BTW (vanaf 12 personen).

Wilt u de clinic gezellig aankleden, dan kan dat bijvoorbeeld met een ontvangst met warme chocolademelk met slagroom en appeltaart, een uur curling onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en een gezellige borrel in het restaurant Trck na afloop (twee consumpties inbegrepen). De kosten hiervoor bedragen €26,50 ex BTW per persoon (vanaf 12 personen).

Naast curling kunt u natuurlijk ook kiezen voor andere schaatssporten als ijshockey, kunstrijden of schoonrijden. Uiteraard is een clinic eventueel uit te breiden met een bedrijfspresentatie in één van onze moderne vergaderruimten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reserveer een curling clinic