Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Curlen als een Pro

Curling is een spannend spel wat door iedereen gespeeld kan worden! Met echte granieten stenen van maar liefst 19,1 kilo is het een hele uitdaging om de steen in de Dolly te krijgen. Help je teamgenoten en veeg het ijs voor ze glad met een bezem, zodat de steen op de juiste plek tot stilstand komt. De clinic bestaat uit een actieve leuke maar professionele uitleg over techniek, tactiek en strategie, gegeven door een ervaren instructeur die u alle kneepjes van het echte curlen kan uitleggen.

Het meeste originele, leukste en gezelligste bedrijfsfeest op het ijs!

Kom samen curlen en borrelen in een inspirerende omgeving! Een curling clinic onder leiding van een instructeur boekt u al vanaf €35,00 p.p. (vanaf 12 personen).

Wilt u de clinic gezellig aankleden, dan kan dat bijvoorbeeld met een ontvangst met warme chocolademelk met slagroom en appeltaart, ander half uur curling onder begeleiding van een enthousiaste instructeur en een gezellige borrel in het restaurant TRCK na afloop (twee consumpties inbegrepen). De kosten hiervoor bedragen €45,00 per persoon (vanaf 12 personen).

Naast het Curlen als een pro kunt u natuurlijk ook kiezen voor andere schaats- of ijssporten als fun curling, ijshockey, kunstrijden of schoonrijden. Uiteraard is een clinic eventueel uit te breiden met een (bedrijfs)presentatie of borrel in één van onze moderne vergaderruimten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In de periode van 1 april tot 31 augustus 2023 is het niet mogelijk om curling clinics te reserveren.

Aanvraagformulier Curling als een Pro

Voorkeur tijdstip *

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven