Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Fun Curling

Curling is de snelst groeiende sport op het ijs en toegankelijk voor jong en oud! Een sport waarbij communicatie en samenwerking net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen ‘gooien’, schuiven en vegen. Maar bovenal is Fun Curling vooral heel veel fun! Met houten stenen mikken op de Dolly aan de overzijde ; dit zijn de gekleurde cirkels op het ijs. Krijg jij de steen in de Dolly of weet jij je de steen van de tegenpartij weg te stoten?

Het meest originele, leukste en gezelligste feest op het ijs!

Kom samen met uw collega’s curlen en borrelen in een inspirerende en duurzame omgeving! Een fun curling clinic onder leiding van een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport boekt u al vanaf €23,50 p.p. (vanaf 12 personen). In de periode van 1 april tot 31 augustus 2023 is het niet mogelijk om curling clinics te reserveren.

Wilt u de clinic gezellig aankleden, dan kan dat bijvoorbeeld met een ontvangst met warme chocolademelk met slagroom en appeltaart, een uur curling en een gezellige borrel in restaurant TRCK na afloop (twee consumpties inbegrepen). De kosten hiervoor bedragen € 33,50 p.p. (vanaf 12 personen).

Naast fun curling kunt u natuurlijk ook kiezen voor andere (ijs-)clinics in De Meent, zoals “Curlen als een pro”, ijshockey of schermen. Uiteraard is een clinic eventueel uit te breiden met en (bedrijfs)presentatie in één van onze moderne vergaderruimten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvraagformulier Fun Curling

Voorkeur tijdstip *
 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven