Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Buffelkoning De Meent Bauerfeind

Wie wordt de "Buffelkoning De Meent Bauerfeind" in seizoen 2019/2020? Wie schaatst de meeste ronden? Wie is - volgens de Vinksite - de Alkmaarse kilometervreter?

Onze vaste schaatsers blijken echte kilometervreters te zijn. Steeds vaker horen we verhalen van schaatsers die met hun MyLaps transponders het aantal rondes bijhouden en thuis op de Vinksite kijken wie de meeste rondes heeft geschaatst. Natuurlijk wilden wij hier op aansluiten en onze bezoekers inspireren.

De schaatser en schaatster met de meeste ronden wordt in maart uitgeroepen tot Buffelkoning en Buffelkoningin van Alkmaar. Iedereen met een MyLaps transponder mag deelnemen aan deze competitie. Regelmatig zal de tussenstand op social media en de LEDschermen verschijnen.

Er wordt geschaatst in drie categorieën: Heren, Dames en deelnemers tot 18 jaar. Voor de nummers 1, 2 en 3 wordt - naast eeuwige roem - een prijs beschikbaar gesteld door Alkmaar Sport en door haar partners.

Prijzen

De hoofdprijs: Een weekend rijden in een KONA EV. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Dirk Barten. Autobedrijf Dirk Barten BV is Hyundai dealer met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam (West en Zuid Oost), Heerhugowaard, Heemskerk, Hoofddorp en Zaandam. Daarnaast zijn ze Nissan dealer in Amsterdam West.

1e prijs (naast eeuwige roem)
2e prijs 3e prijs
Een bokaal & een weekend rijden in een Kona EV
Medaille Medaille
10-rittenkaart 5-rittenkaart 5-rittenkaart
Kadobon Fortysix € 50,00
slijpbeurt slijpbeurt
Privé schaatsles door In Balans


Spelregels

  • Schaatsers in bezit van een MyLaps chip kunnen deelnemen
  • De Vinksite is leidend
  • Schaatstrainers van InBalans en personeel van Alkmaar Sport zijn uitgesloten van deelname
  • Het is niet toegestaan de MyLaps chip uit te lenen
  • Bij technische storingen aan de MyLaps decoder of aan de Vinksite heeft u helaas pech.