Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Op zaterdag 8 december zullen teams van trampolineverenigingen uit het hele land strijden om het Nederlands Kampioenschap in de Eredivisie en een landelijke finale springen in de 1e, 2e,3e en 4e divisie. Het eerste Eredivisieteam van Triffis zal hier proberen voor het zesde jaar op rij Nederlands Kampioen te worden.

Vanaf 10 uur ben je welkom het springspektakel te komen bekijken. Het NK Clubteams trampolinespringen vindt plaats in de topsporthal van Sportcomplex de Meent Bauerfeind, de thuisbasis van trampolinevereniging Triffis. In de namiddag vinden de finales plaats. Het entreegeld is € 5,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar € 3,50. Als extraatje mogen alle bezoekers van het NK Clubteams trampolinespringen op 8 december in Alkmaar met 50% korting schaatsen.

Al vijf jaar op rij werd het eerste Eredivisieteam van Triffis (in deels wisselende samenstelling ) Nederlands Kampioen. Dit jaar zijn het Bo Bet, Roel Teillers, Niamh Slattery en Jordy Mol en reservespringster Thalissa Wijkstra die een gooi naar de titel doen. Zal het het team lukken voor het zesde jaar op rij Nederlands Kampioen te worden? De concurrentie komt niet alleen van buitenaf. Ook het tweede Eredivisieteam van Triffis met Lara Schut, Maura de Vos, Martijn Reus en Katie Cowles en reservespringster Bente Geleijn zal haar uiterste best gaan doen.

Ook in de overige divisies komen er Triffis-teams aan de start.

  • Eerste divisie 1. met Nick Vonk, Mads Ottenbros, Tess de Vries en Lina Joy Uljee met reservespringer Daan Kaagman
  • Tweede divisie 1 met Alieke van Heerde, Indy Metzelaar, Daphne de Groot en Julian Bakker
  • Tweede divisie 2 met Tessa van Mullekom, Gaja-Fleur Lukken, Gwen de Geus en Bjorn Dijkstra
  • Derde divisie 1 met Laura van Mullekom, Sterre Bakker, Nina van der Kolk en Yara Reitsma
  • Derde divisie 2 met Kevin Dupuy, Danique Jansen, Mayra Glas en Samuel Musters

Sponsors krijgen de mogelijkheid hun bedrijf of activiteit te promoten op dit bijzondere evenement. Er kan gekozen worden voor een advertentie in het programmaboekje of een advertentie op een LED scherm. VIP sponsors kunnen tevens een leuke dag tegemoet zien als speciale gast. Heeft u interesse in sponsoring? Neem dan snel contact op via secretariaat@triffis.nl