Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Schaatsspeciaalzaak Fortysix Sports

Bij Fortysix Sports, de schaatsspeciaalzaak direct naast de ingang van De Meent, kunt u terecht voor vakkundig advies over schaatsen en alles wat daarbij komt kijken. Zij bieden een zeer divers aanbod van nieuwe en tweedehands schaatsen voor zowel de jeugd als de startende volwassene tot de gemotiveerde toerrijder en de ervaren wedstrijdschaatser.

Ook op het gebied van schaatskleding en allerhande schaatsaccessoires bent u hier aan het juiste adres. Zij bieden een uitstekende service en garantie op alle producten. Voor kleine reparaties kunt u in de winkel terecht en ze streven ernaar garantiegevallen uiterlijk binnen een week op te lossen.

Schaatsen slijpen

Schaatsen slijpen is een vak. Bij Fortysix Sports worden alle schaatsen gerond en met de hand afgeslepen en gepolijst. In de meeste gevallen kunnen je schaatsen worden geslepen terwijl u wacht onder het genot van een kopje koffie in het restaurant. Op drukke dagen kunt u ze vaak de volgende dag al ophalen. Zij rekenen hiervoor € 12,50 per paar.

Schaatsen huren

Uiteraard kunt u bij IJsbaan De Meent ook schaatsen huren (namens Fortysix Sports). Klik hiervoor op de pagina Schaatshuur.

Na binnenkomst via de ijsbaan-entree, vindt u het uitgifteloket van Fortysix Sports. U kunt kiezen uit combinoren, Unlimited noren, kunstschaatsen, hockeyschaatsen, klapschaatsen en kluunschaatsen (maten onder voorbehoud). De maten variëren vanaf 28 tot en met 49 (zolang de voorraad strekt). Voor maten kleiner dan 28 zijn er dubbele glij-ijzers.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven