Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


7000 basisschoolleerlingen bezoeken ICE Games bij IJsbaan De Meent

Datum: 20 december 2022
Alkmaar Sport organiseert dit jaar voor het vijfde jaar op rij de ICE Games op IJsbaan de Meent. Bij dit ijskoude project bezoeken basisschoolleerlingen de Alkmaarse ijsbaan voor een programma vol spel en plezier op het bevroren water. Ondanks dat het seizoen nog maar net van start is komt de organisatie met de mededeling dat de inschrijving wordt gesloten omdat alle beschikbare plaatsen zijn vergeven. Dit jaar doen dan ook ruim 7000 leerlingen met hun klas mee aan het succesvolle programma.
Meer informatie


Laat weten hoe u uw bezoek heeft ervaren!

Datum: 01 december 2022
Hoe heeft u uw bezoek ervaren? Laat uw mening achter en vul onze enquête in. Onder de deelnemers aan de enquête verloten wij een 10-rittenkaart voor ijsbaan De Meent!
Meer informatie


IJsbaan De Meent pakt uit tijdens de kerstvakantie met het Alkmaars IJsplein

Datum: 10 november 2022
Speciaal voor families organiseert Alkmaar Sport in de kerstvakantie het Alkmaarse IJsplein bij ijsbaan De Meent. Van maandag t/m vrijdag (m.u.v. de feestdagen) wordt de Alkmaarse 400-meterbaan omgetoverd tot een gezellige plek voor families op het ijs. De ochtenden blijven traditiegetrouw beschikbaar voor recreatieschaatsers die rondjes willen schaatsen, hun conditie op peil willen houden in de buitenlucht of willen trainen voor natuurijs. Meer informatie over de kerstvakantie is te vinden via www.demeentalkmaar.nl/vakantie.
Meer informatie


IJsbaan De Meent geopend en klaar voor jubileumseizoen

Datum: 07 oktober 2022
Vrijdagavond 7 oktober opende de Alkmaarse ijsbaan De Meent haar deuren voor het 50e schaatsseizoen. Vanwege het speciale jubileumseizoen werd voor de schaatsers de baan op mochten gestart met de opening van de expositie Ik Schaats, waarin 50 portretten van schaatsers van de Meent te zien zijn.
Meer informatie


IJsbaan De Meent vanaf zaterdag 8 oktober geopend

Datum: 25 september 2022
Zaterdagmiddag 8 oktober opent de Alkmaarse ijsbaan haar deuren. Dit jaar voor het 50e seizoen. Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven