Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


RTC langebaan schaatsen komt naar Alkmaar

Datum: 20 december 2018
Raymond Koen, topsportcoördinator Alkmaar, bij Olympisch Netwerk Noord Holland is vervuld dat Alkmaar zijn 11e Regionaal Trainingscentrum (RTC) langebaan schaatsen mag begroeten. “Zo kan Alkmaar zich verder profileren als talentenstad.” Met de komst van het 11e Regionale Trainingscentra is Alkmaar één van de grootste opleiders van sporttalent in Nederland.
Meer informatie


Alkmaarse ijsbaan swingt tijdens kerstvakantie

Datum: 17 december 2018
De Meent Bauerfeind pakt in de kerstvakantie uit met een speciaal ‘kerstvakantieprogramma’. Zo is er een live DJ aanwezig op het ijs, zijn er meerdere Bauerfeind Buffelavonden, een gezellige Decathlon Family Experience en is het feest met Maandag®. Van zaterdag 22 december tot zondag 6 januari bruist de ijsbaan van leuke activiteiten, waarbij jong en oud worden bediend!
Meer informatie


Rabobank Alkmaar e.o. tekent driejarig partnerschap met Alkmaar Sport

Datum: 17 december 2018
Rabobank Alkmaar e.o. en Alkmaar Sport tekende een driejarige samenwerking op de 400-meterbaan van De Meent Bauerfeind. Met dit partnerschap stimuleren zij de activiteiten rondom de maatschappelijke thema’s ‘jongeren’, ‘vitaliteit’ en ‘circulaire economie’ in de regio Alkmaar.
Meer informatie


Marcel van Ham wil winnen in Alkmaar

Datum: 07 december 2018
Op zaterdag 8 december strijkt het marathonpeloton neer in Alkmaar, voor alweer de zesde wedstrijd om de KPN AB Vakwerk Marathon Cup.
Meer informatie


Open dag Horizon College Sport & Bewegen Alkmaar

Datum: 06 december 2018
Op vrijdag 14 december presenteren de Sport & Bewegen opleidingen van de locatie Alkmaar zich in Sportcomplex De Meent Bauerfeind. In dit sportcomplex worden praktisch alle praktijklessen en een deel van de theorielessen verzorgd van de Sport & Bewegen opleidingen van het Horizon College.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl