Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


IJsseizoen De Meent afgesloten

Datum: 18 maart 2019
Op zondagmiddag 17 maart moest ijsbaan De Meent Bauerfeind er weer aan geloven, het ijsseizoen liep officieel ten einde nu de ijsmeester de ijsvloer laat smelten. Na een eerste seizoen op de nieuwe ijsbaan met maar liefst 18 baanrecords is bij De Meent het zomerseizoen aangebroken. Natuurlijk kan er volgend seizoen weer geschaatst worden, de 400-meterbaan gaat op vrijdagavond 11 oktober 2019 weer open.
Meer informatie


Staakt jouw leraar ook? Kom lekker schaatsen!

Datum: 28 februari 2019
Op vrijdag 15 maart houdt het onderwijs een landelijke staking. Dit betekent een vrije dag voor alle leerlingen en studenten in Nederland. De Meent Bauerfeind organiseert daarom diverse activiteiten in de ijshal. Tickets zijn bij De Meent Bauerfeind de hele dag verkrijgbaar tegen scholierentarief voor de jeugd (€2,60,-).
Meer informatie


Meet & greet met populaire YouTuber Bibi bij ijsbaan De Meent op 3 maart

Datum: 25 februari 2019
Op zondag 3 maart komt de bekende YouTuber Bibi naar ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar voor een meet & greet. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met Bibi en een handtekening van hun YouTube idool bemachtigen. De meet & greet vormt een onderdeel van een speciaal ingelaste editie van de ICE Games. De toegang tot de ijsbaan en deelname aan de ICE Games is tussen 13.00 en 16.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar geheel gratis.
Meer informatie


Meet en verbeter je eigen schaatsprestaties met de Sprint app!

Datum: 03 februari 2019
Wil je bijhouden hoe snel je schaatst en hoe je je prestaties kunt verbeteren? Download dan Sprint, de app waarmee je je rondetijden, afstanden en snelheden kunt meten.
Meer informatie


Ruim 8500 kinderen uit Alkmaar e.o. doen mee met ICE Games

Datum: 31 januari 2019
De ICE Games aangeboden door Alkmaar Sport N.V. zijn een groot succes! Vorig winterseizoen deden er al 6500 kinderen mee aan de activiteiten op het ijs en nu in het tweede seizoen zijn er al meer dan 8500 kinderen actief op het ijs van De Meent Bauerfeind.
Meer informatie

Maaike Leijsen
Webmaster
m.leijsen@alkmaarsport.nl