Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 01 augustus 2017
Bron: Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden

1e editie Summercamp Kunstrijden Alkmaar 2017

Met gepaste trots kondigt AIJC kunstrijden het 1e kunstschaatskamp aan van organisator/hoofdcoach Marcus Deen, voormalig EK en WK rijder en gediplomeerd (bonds) trainer kunstschaatsen. Twee weken lang staat De Meent in het teken van kunstrijden voor beginners t/m de top van Nederland. Niet alleen kun je leren kunstschaatsen als je nog nooit op de schaatst hebt gestaan, maar ook startende, gevorderde en topwedstrijdrijders bereiden zich in deze weken intensief voor op het nieuwe seizoen. De kick off van het nieuwe wedstrijdseizoen zal tevens plaatsvinden op De Meent met de 1e KNSB CUP selectiewedstrijden op 30 september en 1 oktober a.s.

Met de verbouwing van De Meent is een kwalitatief kunstschaatskamp eindelijk mogelijk. De accommodatie voorziet in alle facetten wat top en breedtesport mogelijk maakt. Deze twee weken wordt er op verschillend niveau niet alleen getraind op het ijs (sprongtechniek, pirouetten, schaatsvaardigheid, choreografie, houding en powertraining) maar ook off-ice wordt er intensief getraind (ballet/dans, core en explosiviteitstraining). Er wordt een volledig programma geboden met alle bijbehorende faciliteiten, inclusief technical specialist die je routine beoordeelt en video review waarbij je je routine evalueert.

Diverse specialisten zullen hun medewerking verlenen aan het kamp:

Marcus Deen (Nld), voormalig EK/WK rijder, gediplomeerd (bonds)trainer kunstrolschaatsen en kunstschaatsen, jurylid, choreograaf.

Terry Banghart (USA), choreograaf, voormalig soliste Holiday on Ice, Ice Capades, specialiste schaatsvaardigheid, moves in the field.

Jimmy Tavernes (Frankrijk), artisitic director, choreograaf, voormalig solist Holiday On Ice, Glacier I.C.E., Steve Wheeler’s Productions, Dynamic Shows, Wild Rose, Disney Land Paris.

Monique Elgin (Suriname) Amsterdamse balletakademie Lucia Marthas, klassiek/jazz ballet, Hiphop, Freestyle, Jazz/showmusical en Modern, Body Contour, Total Body Workout, officieel ZUMBA instructor.

Timothy de Vries (Nld), personal trainer/coach, vaste off ice trainer AIJC kunstrijden en Alcmaria Flames IJskockey.

Inschrijven Summer Camp Alkmaar 2017 - De Meent
Kunstrijden voor jong & oud, van beginner tot topper | 21augustus - 1september
-Wedstrijdrijders, recreanten, beginners, volwassenen- (Lessen vanaf 4 jaar).

Wil je kennismaken met kunstschaatsen?

Naast de 3 verschillende wedstrijdpakketten, bieden we in de zomercursus ook 3 verschillende (instap)pakketten. Niet alleen voor recreanten van elke leeftijd maar ook voor rijders van alle leeftijden die nog nooit op de schaats hebben gestaan. Enthousiaste en gediplomeerde coaches leren deelnemers alle beginselen van het kunstrijden.

Ontvang de flyer en het aanmeldformulier digitaal: summercampalkmaar@hotmail.com
Inschrijven kan ook via: aijc.nl/kunstschaatsen/summercamp-2017

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven