Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 23 februari 2020

‘De 60 van de Weissensee’ - De strijd tussen de ijsbanen

Op zaterdag 7 maart om 14.00 uur doet de Alkmaarse ijsbaan De Meent Bauerfeind mee aan de ‘60 van de Weissensee’. Zij gaat daarbij de strijd aan met de andere kunstijsbanen uit Nederland. De schaatsers rijden in 60 minuten zoveel mogelijk rondes op de ijsbaan. De baan met de meeste kilometers op het scorebord wint de wedstrijd. Gaat het Alkmaar lukken dit jaar Hoorn te verslaan?

 Alkmaar Sport roept schaatsers op om tijdens ’60 van de Weissensee’ de Alkmaarse ijsbaan naar de overwinning te helpen. Voor de Alkmaarse ijsbaan is het de vijfde keer dat we deelnemen aan deze strijd tussen de ijsbanen. Natuurlijk willen we dit jaar Hoorn verslaan! De Meent Bauerfeind vraagt alle deelnemers hun eigen transponder mee te nemen. Er zijn op de middag zelf ook diverse transponders te leen bij de receptie.

Programma

De ‘60 van de Weissensee’ vindt plaats op 7 maart van 14.00 tot 15.00 uur. Om 15.00 uur zal het aantal gemeten rondes op het LED scherm verschijnen. Een foto hiervan wordt gedeeld met de andere ijsbanen waarna de winnende ijsbaan om 15:30 uur bekend zal worden gemaakt in de horeca.

De ijsbaan is 7 maart gewoon geopend voor de recreatieve schaatser. Zij kunnen van 12.10 tot 17.00 uur schaatsen op de 400-meterbaan. Deelnemers aan de ‘60 van de Weissensee’ betalen het reguliere toegangstarief en melden hun deelname bij aanvang bij de receptie. We starten op 14:00 met schaatsen. Dit betekent dat we deze dag niet om 14:00 dweilen, maar om 13:45 uur.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven