Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 08 mei 2017

FIFA 17 toernooi in De Meent

Op vrijdag 19 mei vindt van 19:00 tot 23:00 uur in de unieke eSports Training Facility van Sportcomplex De Meent in Alkmaar een FIFA 17 toernooi plaats. Spelers zullen strijden om de eerste en tweede prijs en zullen worden beloond met Playstation giftcards ter waarde van 50 en 20 euro. Ook publiek is welkom om te kijken en de deelnemers aan te moedigen.

Het FIFA 17 toernooi wordt georganiseerd door de crewleden van de eSports Training Facility met het doel om jongeren die dezelfde passie delen samen te laten gamen. Een beetje gezonde competitie mag hierbij niet ontbreken. Voor 5 euro kunnen eSporters deelnemen aan het FIFA 17 toernooi en maken zij kans op één van de mooie prijzen.

e-Sports Training Facility
eSports is de snelst groeiende sport in de wereld. Zowel in kijken als in doen groeit ook in Nederland deze sport. Om deze sporters een passende training- en wedstrijdruimte te bieden heeft Alkmaar Sport N.V. een eSport Training Facility in De Meent gelanceerd. In deze sportieve omgeving waar jaarlijks meer dan een half miljoen sporters actief bewegen, krijgen liefhebbers van gaming en eSports de mogelijkheid om vrij of onder begeleiding te trainen. Tijdens het FIFA 17 toernooi krijgen de spelers de kans om de competitie tegen elkaar aan te gaan.

Aanmelden
eSporters die willen deelnemen aan het toernooi kunnen zich aanmelden via b.deen@alkmaarsport.nl. Er wordt verzocht naam, achternaam en leeftijd te vermelden. De toegangsprijs is 5 euro, dit kan worden betaald op de avond zelf. Ook is het belangrijk dat de deelnemers hun ID meenemen naar het toernooi in verband met de mogelijke controle bij de deur.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven