Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 29 september 2020

IJsbaan De Meent vanaf zaterdag 10 oktober geopend

Zaterdagmiddag 10 oktober opent de Alkmaarse ijsbaan haar deuren voor het grote publiek. Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur tot en met zondag 14 maart 2021 kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent.

De ijsbaan is inmiddels een begrip in Alkmaar. Op de halfoverdekte 400-meterbaan schaatsen in de winterzon geeft het echte wintersport gevoel. Voor veel schaatsers een heerlijke manier om in conditie te blijven of om te trainen voor áls er tijdens een strenge winter natuurijs komt. “Schaatsen is echt plezier in de buitenlucht voor jong en oud. Het zit in ons dna, het is niet voor niets cultureel erfgoed,” aldus locatiemanager Roy Lennings.

Herfstvakantieactie
“Samen schaatsen is veel leuker,” vervolgt Lennings. Vandaar dat ook dit seizoen een Bring a Friend actie op de agenda staat. Wie in de herfstvakantie, van 10 t/m 18 oktober, een vriend of vriendinnetje meeneemt naar De Meent ontvang 50% korting op het tweede toegangskaartje van de ijsbaan én 50% korting op de huur van het tweede paar schaatsen bij Fortysix Sports. Lennings besluit: “Een gezellig dagje uit, trainen voor natuurijs of werken aan de conditie, alles kan hier in Alkmaar.”

IJsbaan De Meent kleurt oranje…

Dit seizoen kleurt ijsbaan De Meent oranje door de signing van hoofdsponsor van de 400-meterbaan FDS Signmakers. Oranje is niet alleen de huisstijlkleur van FDS, maar staat ook symbool voor de oer-Hollandse schaatssport. Van de boarding tot de ramen en het ijs: in en rondom de ijsbaan laten de signmakers van FDS hun stempel achter. En die stempel? Dat is waar creativiteit en oer-Hollands vakmanschap samenkomen. Kom langs en laat je verrassen.

Meer informatie
De ijsbaan adviseert tickets online aan te schaffen. Zowel de herfstvakantietickets als reguliere tickets zijn online verkrijgbaar. Bring a Friend tickets zijn geldig van 10 t/m 18 oktober, de overige online tickets zijn een jaar geldig. Wilt u toch betalen aan de kassa, dan kan dat contactloos of per pin.

Lees voor uw bezoek aan de ijsbaan het coronaprotocol goed door. 

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven