Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 04 april 2018

IJsshow Eurovision 2018 in De Meent Bauerfeind

Op zaterdag 14 april vanaf 19.00 uur en zondag 15 april vanaf 15.00 uur zullen alle schaats-sterren van AIJC tijdens een wervelende show hun kunsten vertonen in de ijshal van De Meent Bauerfeind. De show staat dit jaar geheel in het teken van het Eurovisie Songfestival.

Tal van artiesten zijn ooit met het Songfestival bekend geworden, denk aan grote namen als Abba, Celine Dion, Cliff Richard en Johnny Logan. De ijsshow Eurovision wordt een feest van herkenning met vrolijke popsongs en prachtige ballads uit zowel Nederland als de omringende landen in heel Europa.

AIJC Kunstrijden hoopt publiek te verrassen met een flitsende ijsshow. Achter de schermen wordt momenteel heel hard gewerkt om alle shownummers te voorzien van bijpassende kostuums en attributen. Ook de aankleding van de hal en een schitterend decor, zal de voorstelling voor bezoekers tot een totaalbeleving maken. Al onze schaatsers, van groot tot klein, zullen acte de presence geven!

Kunstschaatsers uit de Regio Alkmaar zetten elk jaar een fantastische ijsshow neer. De optredens van beginnende schaatsers en gevorderden die meedoen op nationaal en
internationaal niveau wisselen elkaar in hoog tempo af. De ijshal wordt omgetoverd in een waar theater met tribunes, professioneel licht en geluid, theaterdoeken en decor. De schaatsers krijgen allen een kür in de show en hier worden zowel kostuums, make-up en kapsels als eventuele pruiken en accessoires op aangepast!

De IJsshow van AIJC belooft wederom een waar spektakel te worden!

Kaartverkoop
De Kaartverkoop verloopt via www.alkmaarscheijsclub.nl. Een standaard toegangskaart bedraagt 15,- p.p, voor een VIP-kaart betaalt u € 35,-. Dit jaar draagt de gemeente Alkmaar bij aan de ijsshow EUROVISION en daarom is uw toegangskaartje geld waard! Met deze subsidie biedt AIJC kunstrijden bezoekers van de ijsshow de mogelijkheid om na de show (2e week van de meivakantie) een gratis kunstschaatsclinic te volgen. De clinic is er voor jong en oud en voor ervaren of niet ervaren rijders.

Op locatie ligt tijdens de show een intekenlijst klaar. Indien bezoekers hierop naam, leeftijd en e-mailadres achterlaten, dan ontvangt men data en tijden. Opgeven via de email kan natuurlijk ook ijsshow.aijc@gmail.com waar men kaarten bestelt.


Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven