Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 25 februari 2019

Meet & greet met populaire YouTuber Bibi bij ijsbaan De Meent op 3 maart

Op zondag 3 maart komt de bekende YouTuber Bibi naar ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar voor een meet & greet. Van 14.00 tot 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met Bibi en een handtekening van hun YouTube idool bemachtigen. De meet & greet vormt een onderdeel van een speciaal ingelaste editie van de ICE Games. De toegang tot de ijsbaan en deelname aan de ICE Games is tussen 13.00 en 16.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar geheel gratis.

De ontmoeting met de 10-jarige Bibi is een initiatief van IJSTIJD!, het jeugdschaatsen programma van de nationale schaatsbond KNSB. Op YouTube heeft Bibi ruim 440.000 abonnees. Haar ruim 150 video’s zijn inmiddels al meer dan 85 miljoen keer bekeken.

Deze zondag kunnen kinderen en hun ouders deelnemen aan een gevarieerd programma op het ijs. Naast schaatsen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ijshockey, ice biken, sjoel de puck of curling. De organisatie is in handen van enthousiaste en professionele begeleiders van Alkmaar Sport. Toegang tot de ijsbaan en deelname aan de ICE Games is tussen 13.00 en 16.30 uur voor kinderen tot en met 12 jaar geheel gratis. Wie zelf geen schaatsen heeft kan deze huren bij de in het pand gevestigde schaatsshop Fortysix Sports.

ICE Games
Het beweegprogramma ICE Games wordt gedurende het schaatsseizoen gratis aangeboden aan basisschoolleerlingen aan de regio. De ICE Games zijn vorig schaatsjaar bezocht door 6.000 kinderen. Dit jaar groeit het aantal deelnemers met maar liefst 50% naar 9.000. Het programma wordt mogelijk gemaakt door maatschappelijk sponsor Rabobank Alkmaar e.o. Stadswerk 072 en Fortysix Sports zijn vrienden van de ICE Games.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven