Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 16 maart 2018
Bron: Openbare Basisschool De Kennemerpoort

Openbare Basisschool De Kennemerpoort viert 25 jaar schoolschaatsen

Alkmaar - Vrijdag 16 maart viert Basisschool de Kennemerpoort 25 jaar schoolschaatsen. Onder leiding van Schaatsschool In Balans krijgen alle kinderen van de groepen 4 tot en met 8 een programma vol activiteiten op het ijs aangeboden. De feestelijke middag vindt plaats op De Meent Bauerfeind.

Al 25 jaar volgen de kinderen van de groepen 4 en 5 in het winterseizoen schaatslessen op verschillende niveaus. De lessen worden verzorgd door In Balans. Uiteindelijk behaalt ieder kind een diploma.

De schaatslessen worden jaarlijks afgesloten met het sponsorschaatsen. Op de 400 meterbaan schaatsen de leerlingen dan voor een goed doel. Dit jaar reden de kinderen zoveel mogelijk rondes voor Stichting Zwerfdier, een opvanghuis voor zwerfkatten in Alkmaar. Een enthousiast publiek van familie en vrienden moedigde hen aan.

Anja Beekman en Koert de Groote, trotse directeuren van de school, laten weten: “Onze school doet dit alles al 25 jaar, met heel veel hulp van actieve ouders, we zijn er trots op en we vinden het fantastisch!“

Kinderen beleven veel plezier aan het schoolschaatsen, dat professioneel en met groot enthousiasme begeleid wordt door In Balans. Het 25 jarig jubileum wordt dan ook op 16 maart aanstaande bekroond met een feestelijk spektakel op het ijs!

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven