Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 23 oktober 2017

Schaatsen met Bob de Jong op De Meent Bauerfeind

Alkmaar Sport haalt de Winterspelen van Pyeongchang naar De Meent Bauerfeind! Gedurende het hele winterseizoen staan alle activiteiten op de ijsbaan in het teken van de Spelen. Bob de Jong, die als ambassadeur is verbonden aan ijsbaan De Meent Bauerfeind, neemt uiteraard ook deel aan dit spectaculaire winterprogramma. Onder de noemer ‘Bobs Buffelmiddag’ zal hij op zaterdagmiddag 4 november aanstaande komen buffelen op het ijs. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te schaatsen met deze Olympisch kampioen.

Kinderpersconferentie

Voordat Bob zich op het ijs begeeft, zal hij tijdens een kinderpersconferentie antwoord geven op alle vragen die een twaalftal kinderen van verschillende basisscholen, ijsverenigingen en schaats- en skeelerschool In Balans uit Alkmaar hem mogen stellen. Deze persconferentie vindt plaats van 12.30 uur tot 13.00 uur bij horecagelegenheid TRCK in het Sportcomplex De Meent Bauerfeind en is toegankelijk voor publiek.

Buffelen

Vanaf 13.00 uur zal Bob de schaatsen onder binden om samen met een aantal voorrijders 80 ronden te buffelen. Bob zal zijn ervaring en kennis met je delen en geeft tips & tricks. Kortom, een fantastische middag waar buffelen, een beetje afzien, maar vooral jezelf verbeteren voorop staan! De middag wordt afgesloten met een Meet & Greet met Bob in horecagelegenheid TRCK.

Meer informatie

Aan deze fantastische middag zijn geen additionele kosten verbonden, enkel een toegangskaartje is benodigd. De kosten van de horeca zijn niet bij de prijs inbegrepen. Meer informatie over Bobs Buffelmiddag en De Winterspelen op De Meent Bauerfeind is te vinden op www.demeentalkmaar.nl/winterspelen

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven