Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 11 oktober 2017

Sport mee voor Spieren voor Spieren

In de nacht van 28 op 29 oktober 2017 stelt Alkmaar Sport twee van haar accommodaties open voor de Wintertijd Challenge. Een uitdaging bij het teruggaan van de klok van 2.00 uur zomertijd naar 2.00 uur wintertijd. Deelnemers aan de challenge kunnen kiezen of zij willen zwemmen, schaatsen of bootcampen. Wie mee wil sporten wordt om een bijdrage gevraagd, deze kun je bij elkaar sparen door sponsors te zoeken. De volledige opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren en komt ten goede aan de uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum.

Spieren voor Spieren organiseert dit jaar voor de zevende maal de Wintertijd Challenge. In het hele land wordt dit initiatief opgepakt en gaan sportievelingen midden in de nacht de uitdaging aan om één uur en één seconde te sporten. Alkmaar Sport stelt zwembad Hoornse Vaart beschikbaar voor de sporters, die gedurende het uur in het 50-meterbad hun banen kunnen zwemmen. Ook ijsbaan De Meent wordt geopend. Hier kunnen sporters schaatsen op de 400-meterbaan of bootcampen op het middenterrein. Dit alles onder begeleiding van de vrijwilligers van Alkmaar Sport.

Het staat de sporters ten doel om zoveel mogelijk banen te zwemmen, ronden te schaatsen of uitdaging te zoeken in de bootcamp waarbij ieder natuurlijk zijn of haar persoonlijke doel nastreeft. Of je nu 500 of 5000 meter aflegt, laat je sponsoren en doe mee. Ook publiek is welkom om aan te moedigen, het liefst ziet het sportbedrijf natuurlijk dat zij ook een kleine bijdrage doen in de pot voor Spieren voor Spieren.

Deelnemen is gratis, maar een donatie van minimaal € 15,- voor Spieren voor Spieren is wel verplicht. Deze bijdrage, en de bijdrage van eventuele sponsoren, kunt u zeer gemakkelijk voldoen via de site van Spieren voor Spieren. Maak een profiel aan, voldoe uw bijdrage van € 15,- direct, en nodig indien u dat wenst vrienden en familie uit om u ook te steunen. Dit alles kan online. De aanmeldings- en donatiesite kunt u snel bereiken via www.hoornsevaart.nl/wintertijdchallenge of www.demeentalkmaar.nl/wintertijdchallenge.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven