Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 13 oktober 2017

Sportcomplex De Meent gaat verder als De Meent Bauerfeind

Vanaf de start van het schaatsseizoen, vrijdag 13 oktober 2017, gaat sportcomplex De Meent de komende jaren verder als De Meent Bauerfeind. Alkmaar Sport is verheugd dat zij een partner heeft gevonden die in staat is om meerwaarde te creëren richting al haar sportieve gebruikers. Bauerfeind heeft kwaliteitsproducten voor zowel de breedte- als topsporter. Producten en diensten die de prestatie kan helpen verbeteren of revalidatie zal doen versnellen.

Bauerfeind is een Duitse onderneming waar Bram Dieleman al 30 jaar trots directeur van de Benelux vestiging is. Dieleman is een bekend gezicht op De Meent, zo heeft hij verschillende functies vervuld voor de Alkmaarsche IJsclub en de Baancommissie op De Meent. Bauerfeind is zeer enthousiast over de samenwerking met sportcomlex De Meent. Het maakt het mogelijk om haar naamsbekendheid als bedrijf te kunnen vergroten en eveneens in direct contact te kunnen komen met de eindgebruiker van de producten en diensten. Bauerfeind draagt daarnaast sporten een warm hart toe en zet zich graag als bedrijf actief in om meer mensen aan te sporen om te komen sporten.

Naast de zeven Regionale Talenten Centra die reeds actief zijn op sportcomplex De Meent, zullen sporters door de komst van Bauerfeind op elk niveau een meerwaarde gaan ervaren om te sporten op De Meent Bauerfeind. ‘Alkmaar Sport staat voor samenwerken in sport,’ geeft Vincent Thijssen, directeur Almaar Sport NV aan. ‘Deze langdurige overeenkomst met Bauerfeind geeft hier op meerdere vlakken een goede invulling aan - Samenwerken in de Sport is samenwerken voor de Sport,’ vervolgt hij.

De naamgeving zal zowel op als in het sportcomplex duidelijk zichtbaar worden gemaakt. Daarnaast zullen er de komende jaren meerdere acties en evenementen worden georganiseerd waarbij de sporter centraal zal staan. Uiteindelijk zal dit er toe moeten leiden dat er meer sporters en bezoekers richting De Meent Bauerfeind komen.

Foto: Vincent Riemersma

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven