Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 06 februari 2020

Sportieve voorjaarsvakantie voor Alkmaarse jeugd

Alkmaar Sport organiseert deze voorjaarsvakantie een actief sportprogramma voor de jeugd tot 18 jaar. Zo ligt er een grote stormbaan in het 50-meterbad bij zwembad Hoornse Vaart en kan je meespelen met de ICE Games in de ijshal van De Meent Bauerfeind. Daarnaast wordt er een te gek sportspektakel georganiseerd in sporthal Oosterhout en een dreumesochtend voor de allerkleinsten in de Topsporthal van De Meent Bauerfeind.

Gratis animatie in zwembad Hoornse Vaart

De 16-meterlange Adventure Run bestormen? Dat kan tijdens de voorjaarsvakantie in zwembad Hoornse Vaart. Deze stormbaan vol lastige obstakels ligt elke middag in 50-meterbad. Voor de kleine spettertjes drijft er een Experience Centre in het instructiebad. Als klap op de vuurpijl is er op de woensdag- en zaterdagmiddag gratis animatie. Op woensdag zijn er mooie prijzen te winnen tijdens het levend bingo en op de zaterdag kunnen alle kinderen komen bungeejumpen. Genoeg activiteiten voor een hele dag plezier.

Activiteiten op de Alkmaarse ijsbaan

Van 15 tot 23 februari is er een speciaal voorjaarsvakantieprogramma in De Meent Bauerfeind. Er staan diverse leuke activiteiten op het programma. Zondagmiddag 16 februari draait DJ Barrie muziek in de ijshal. Op maandag, woensdag en vrijdag staan er van 13.00 tot 16.00 uur gezellige ICE Games op het programma. Onder begeleiding van enthousiaste instructeurs kunnen kinderen zich vermaken met curling, ICE bikes, ijshockey en sjoel de puck. Op zondag 23 februari zijn tussen 13.00 en 17.00 uur ICE Games in de ijshal, begeleid door een gezellige carnavals disco. Kom verkleed, trek je onesie aan en kom lekker swingen op de coolste beats van de live DJ. Voor zowel het discoschaatsen als voor de ICE Games betaal je geen extra kosten, een regulier toegangskaartje voor De Meent Bauerfeind is voldoende. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn de dagkaarten extra voordelig. Bezoekers krijgen 50% korting op het 2e kaartje.

Sportspektakel & Dreumesochtend
Op maandag 17 februari organiseert de sportregisseur van Alkmaar Sport van 10.00 tot 15.00 uur een Sportspektakel in Sportcomplex Oosterhout. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn uitgenodigd om een hele middag te komen klauteren en klimmen op de luchtkussens en mee te doen aan verschillende gratis sportclinics. De toegang bedraagt €4,50,- per persoon, betaling geschiedt aan de deur. Begeleiders hebben gratis toegang.

Vrijdag 21 februari staat de populaire Dreumesochtend op het programma. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 5 jaar lekker spelen, ravotten en spelletjes doen in de Topsporthal én multi-sportzaal van De Meent Bauerfeind. De entree kost €4,- per kind bij inschrijving vooraf (€5,- p.p. aan de deur). Eén begeleider heeft gratis toegang, een extra begeleider betaalt €1,50.

Praktische informatie
Meer informatie is te vinden op de website van Alkmaar Sport, www.alkmaarsport.nl/voorjaarsvakantie.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven