Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook
Datum: 20 januari 2020
Bron: Stg Geestmerambacht

Volharding Bokaal

Diverse schaatsclubs uit Alkmaar en omgeving strijden op 1 februari op de ijsbaan De Meent Bauerfeind om de Volharding Bokaal 2020.

De Volharding Bokaal is een initiatief van Schaatsvereniging STG Geestmerambacht. Leden van verschillende schaatsclubs strijden in diverse categorie├źn, van pupillen tot veteranen, om de prijzen. Er zijn bokalen te winnen voor de club, maar ook voor de individuele deelnemer. Naast de Volharding Bokaal is er ook een progressie bokaal voor de vereniging die de meeste progressie maakt ten opzichte van het voorgaande jaar.

De schaatsers rijden drie afstanden; 500 meter, 1500 meter en de 3000 meter. Bij de 41e editie vorig jaar zijn er 107 persoonlijke records gereden, twee toernooi records en zelf een baanrecord. De Alkmaarse IJsclub nam in 2019 voor de twaalfde achtereenvolgende keer de Volharding Bokaal mee naar het clubhuis. Welke schaatsclub gaat een einde maken aan deze reeks?

Ook dit jaar zullen er records sneuvelen en tijden worden aangescherpt. Een mooi competitief toernooi voor schaatsliefhebbers. Meer informatie is te vinden op de website www.stggeestmerambacht.nl/volharding-bokaal. Aanvang is 17.30 uur, de toegang is gratis.

Deel dit artikel:  
< terug naar het overzicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven