Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Schaats- en skeelerschool In Balans

Op IJsbaan De Meent is Schaats- en skeelerschool In Balans gehuisvest. In Balans verzorgt diverse schaats-, skeeler- en mountainbikecursussen. Daarnaast geven zij ook leuke clinics in de schoolvakanties en geven zij ook reguliere lessen.

De intern opgeleide leraren van Schaatsschool In Balans zijn stuk voor stuk ├ęchte (natuurijs-)schaats-, skeeler- en MTB-liefhebbers. Zij doen er alles aan om u 'de fijnste kneepjes van het vak te leren┬┤ aangepast aan elk niveau.

Bij Schaatsschool In Balans kun je de techniek van schaatsen, skeeleren en/of mountainbiken vanaf de basis leren of je techniek tot hoog niveau verbeteren.

Schaatsschool In Balans garandeert schaats-, skeeler- en mountainbikeplezier voor iedereen. Voor elke leeftijd en elk niveau, zeven dagen in de week!

Wil je ook beter leren schaatsen, skeeleren en/of mountainbiken of gewoon heerlijk genieten van deze sporten? Geef je dan nu op de leukste lessen, cursussen en/of clinics! Wil je eerst meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van In Balans.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven