Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Toegangskaartjes ijsbaan De Meent

Reserveer voor uw bezoek aan de ijsbaan online uw ticket. Dit is verplicht i.v.m. de geldende coronamaatregelen vanaf donderdag 15 oktober. Hier vindt u een stappenplan voor het kopen van een ticket / het reserveren van een tijdsblok. Wij verzoeken u om na uw tijdsblok, 75 minuten, ons sportcomplex weer zo snel mogelijk te verlaten.

Schaatsers die schaatsles hebben via InBalans moeten zich ook registreren via de webshop van Alkmaar Sport. Let op, volwassenen dienen te allen tijde 1,5 afstand tot elkaar te houden. Hoewel schaatsen in treintjes niet mogelijk is, kunt u nog wel heerlijk individueel uw rondes over de baan rijden.

U kunt uw online ticket bij de poortjes direct scannen vanaf uw telefoon (vergeet niet de helderheid op 100% te zetten) of vanaf een print. De toegangskaartjes zijn alleen geldig voor de dag/tijd waarop u heeft gereserveerd. Heeft u gereserveerd en betaalt u met uw SportPas? Neem dan uw ticket op uw telefoon of in print mee naar de ijsbaan. U kunt uw SportPas bij de poortjes scannen waarna uw ticket wordt afgeboekt van uw tegoed of rittenkaart.

Tarieven eenmalige entreekaarten


Kinderen t/m 2 jaar gratis
Personen t/m 17 jaar Koop hier uw online ticket
4,50
Personen 18 jaar en ouder - Koop hier uw online ticket
6,00
Reserveer of bestel hier uw ticket voor ijsbaan De Meent (verplicht)

Sportpas

Via onze webshop kunt u thuis:
• Uw sportpaspoort verlengen
• Uw tegoed ophogen
• Uw rittenkaart opnieuw ophogen

Dit voorkomt dat u in de rij moet staan.
Meer informatie over de SportPas en de verschillende abonnementen vindt u op de website van Alkmaar Sport.

Bezoek registreren

Een ticket kopen aan de kassa kan op dit moment niet i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Is uw aanwezigheid op de baan nog niet online geregistreerd dan vragen we uw bezoek te registreren. Deze registratie wordt gebruikt om een bron- en contactonderzoek mogelijk te maken bij een eventuele uitbraak van corona.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven