Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Kinderfeestjes ijsbaan De Meent Bauerfeind in Alkmaar

Wil jij een cool feestje vieren? Dat kan op onze Alkmaarse ijsbaan. Je kunt kiezen uit 3 verschillende feestjes. Natuurlijk kan je bij alle feestjes via onze horeca partner TRCK ook iets te drinken of te eten reserveren.

Recreatief schaatsen

Kom lekker schaatsen op de ijsbaan van De Meent Bauerfeind en bepaal zelf je eigen tempo. Dit feestje is mogelijk gedurende de openingstijden van de ijsbaan of de ijshal. Tijdens dit feestje zijn je ouders/verzorgers zelf verantwoordelijk, er is geen begeleiding van een instructeur van de ijsbaan aanwezig. Dit feestje is mogelijk vanaf € 4,40 per kind. Heb je zelf geen eigen schaatsen? Dan kan je die huren bij Schaatsspeciaalzaak FortySix.

Fun Curlen Kinderfeestje -
LET OP: TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Met houten stenen mikken op de Dolly aan de overzijde; dit zijn de gekleurde cirkels op het ijs. Krijg jij de steen in de Dolly of weet jij je de steen van de tegenpartij weg te stoten? Fun Curlen is de steen 'gooien', schuiven en vegen. Maar Fun Curlen is bovenal heel veel fun! Wij kunnen dit kinderfeestje aanbieden op de 400-meterbaan en in de ijshal. Deze activiteit wordt begeleid door een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport. Het feestje kan plaatsvinden op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Minimaal aantal kinderen is 8, maximaal kunnen er 16 kinderen deelnemen. De kosten voor een Fun Curlen Kinderfeestje bedragen € 14,00 per kind. Voor dit kinderfeestje zijn schaatsen niet nodig. Reserveren kan via het formulier hieronder.

Let op voor dit feestje adviseren we een minimum adviesleeftijd van 8 jaar, jongere kinderen kunnen mogelijk niet optimaal aan de activiteit meedoen.

Ice Challenge Kinderfeestje -
LET OP: TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Tijdens een maximaal 1 uur durend programma worden kinderen verschillende activiteiten aangeboden. Zij kunnen zelf kiezen hoe zij lekker bewegen op het ijs. De activiteiten variëren van vrij schaatsen, ice biken, ice hockey, sjoel de puck of fun curlen. Deze activiteit wordt begeleid door een enthousiaste instructeur van Alkmaar Sport. Dit feestje kan plaatsvinden op woensdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Minimaal aantal kinderen is 8, maximaal kunnen er 16 kinderen deelnemen. De kosten voor een Ice Challenge Kinderfeestje bedragen € 16,00 per kind. Voor curlen en ice biken zijn schaatsen niet nodig. Mocht je willen schaatsen en zelf geen schaatsen hebben, kan je schaatsen huren bij Schaatsspeciaalzaak FortySix. Reserveren kan via de het formulier hieronder.

Let op voor dit feestje adviseren we een minimum adviesleeftijd van 8 jaar, jongere kinderen kunnen mogelijk niet optimaal aan de activiteit meedoen.

Kinderfeestje ijsbaan De Meent Bauerfeind

Welk kinderfeestje heeft uw voorkeur *