Over ons

Sportcomplex De Meent

De Meent is een veelzijdig sportcomplex en een ware ontmoetingsplaats voor sportliefhebbers in Alkmaar. Al meer dan 50 jaar is onze ijsbaan een iconisch symbool in de stad en de regio. Maar het sportcomplex is veel meer dan alleen een ijsbaan. Het complex herbergt een schat aan mogelijkheden, waardoor het een essentiële locatie is geworden voor een breed scala aan activiteiten en evenementen.

Het sportcentrum van Alkmaar

Onze faciliteiten omvatten niet alleen de geliefde ijsbaan, maar ook zes verschillende sportzalen waar sporters van alle niveaus hun passie kunnen beoefenen. Of je nu een fervent schaatser, een turnfanaat of een fitnessliefhebber bent, bij De Meent vind je de ideale ruimte om te sporten en te groeien. Bovendien beschikken we over paramedische ruimtes, winkelruimtes en kantoorruimtes voor Alkmaar Sport, wat ons tot een complete sport- en zakelijke middelpunt maakt. Of je nu op zoek bent naar fysiotherapie, sportkleding of een efficiënte werkplek, De Meent heeft het allemaal onder één dak.

Diverse sportfaciliteiten

De Meent is niet alleen een sportcomplex; het is ook een ruimte voor ontmoeting en cultuur. Ons complex is geschikt voor evenementen, concerten en andere bijzondere gelegenheden. We bieden uitstekende vergaderruimtes voor zakelijke bijeenkomsten en kunnen evenementen op maat organiseren. Wat je ook in gedachten hebt, De Meent biedt de ruimte en faciliteiten om jouw ideeën tot leven te brengen.

Gratis parkeren

En om het nog gemakkelijker te maken, bieden we gratis parkeergelegenheid voor al onze bezoekers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over parkeerkosten of lange wandelingen naar onze ingang.

Of je nu komt om te sporten, te werken, te vergaderen, te genieten van een evenement of gewoon wilt ontspannen in onze gezellige horecagelegenheden, onze collega’s staan voor je klaar. Welkom bij De Meent, waar sport en gezelligheid samenkomen.

9Over ons

Nieuws

Hieronder vind je het laatste nieuws over sportcomplex en ijsbaan De Meent in Alkmaar. Persvragen? Die kun je stellen via 072 548 9310.

16Over ons

Contact

Contact Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of complimenten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Adres Terborchlaan 3011816 MH…

5402Over ons

Horeca

Welkom bij TRCK, in De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen. Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door;…

5434Over ons

Gevonden voorwerpen

Heb je iets gevonden of ben je iets verloren in De Meent? Meld je dan bij de receptie. Onze collega bij de receptie zal contact opnemen met de toezichthouder die de gevonden voorwerpen verzamelt.

5440Over ons

Parkeren

Bij De Meent kan je gratis parkeren. Achter het sportcomplex is een parkeergelegenheid waar je alle ruimte hebt om de auto neer te zetten. Hier vind je ook een zonnecarport met 20 parkeerplaatsen…

5437Over ons

Stages en vacatures

Sportcomplex & ijsbaan De Meent worden geëxploiteerd door Alkmaar Sport. Alle stages en vacatures zijn te vinden op de website van Alkmaar Sport.

5835Over ons

Sport Voordeel Abonnement

Zwem of schaats je regelmatig? Of zou je graag allebei de sporten willen ontdekken? Denk dan eens aan het Sport Voordeel Abonnement! Met dit jaarabonnement zwem en schaats je een jaar lang tegen…

4748Over ons

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in! Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? De juiste openingstijden en activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

5416Over ons

Verenigingen

In De Meent zijn diverse verenigingen actief. Hier vind je een overzicht van de verenigingen die bij ons een sporthal / sportzaal huren.

5628Over ons

Alkmaar Sport

Bij Alkmaar Sport N.V. streven we ernaar om zoveel mogelijk mensen in de regio te laten sporten, omdat het leuk, gezellig en gezond is. Ons doel is om drempels weg te nemen en de mogelijkheden van…

5425Over ons

Onze Huisregels

Alle gebruikers worden in de gelegenheid gesteld om optimaal gebruik te kunnen maken van De Meent. Daarom zijn er een aantal huisregels opgesteld.

5430Over ons

Privacy Statment

In het privacy statement beschrijft Alkmaar Sport hoe zij de AVG richtlijnen heeft verwerkt in de organisatie. Hierin staat hoe Alkmaar Sport omgaat met persoonsgegevens van sporters.