Sportcomplex

Sportcomplex De Meent

De Meent is een veelzijdig sportcomplex dat zowel sportieve als zakelijke ontmoetingen mogelijk maakt. Onze beroemde ijsbaan De Meent is slechts een van de vele hoogtepunten van dit complex.

Meer dan alleen een ijsbaan

Naast de ijsbaan bieden wij maar liefst zes verschillende sportzalen, waardoor sportliefhebbers en verenigingen van alle disciplines hier hun passie kunnen beoefenen. Maar De Meent is meer dan alleen sport: het herbergt paramedische ruimtes, winkels, gezellige horecagelegenheden en kantoorruimtes van Alkmaar Sport. Onze moderne vergaderruimtes maken het tevens mogelijk om zakelijke bijeenkomsten te organiseren in een inspirerende omgeving.

Veelzijdig karakter

Het veelzijdige karakter van ons complex maakt het tevens geschikt voor evenementen en concerten, waardoor De Meent het bruisende middelpunt is van zowel sportieve als culturele activiteiten in Alkmaar.

Ontdek meer over ons aanbod, openingstijden en evenementen op onze website. We heten je graag welkom in sportcomplex De Meent, waar sport en zakelijke mogelijkheden samenkomen!