Horeca

Welkom bij TRCK, de horeca partner van De Meent. TRCK is een gezellige plek, waar jij voor, tijdens of na het sporten je trek kan stillen en je dorst kan lessen. Gezond en smakelijk eten en drinken, de hele dag door; je bent welkom bij TRCK voor het ontbijt, je tussendoortje, je lunch, borrel of kleine maaltijd.

TRCK, De perfecte balans tussen inspanning en ontspanning
Powered by VERMAAT

Even bij tanken
De overwinning vieren
Lekker warm worden
Energie bijtanken

Contactgegevens

Horeca TRCK
Terborchlaan 301
1816 MH Alkmaar
Telefoonnummer: 072-2040109
Email: trckdemeent@vermaatgroep.nl

Feestje?

Wij creëren, coördineren en verzorgen jouw feestjes en evenementen. Of het nu gaat om een vergadering, een borrel of zelfs chique diner. Voor ons zijn jouw wensen en behoeften altijd leidend. Alleen met jouw glimlach en die van jouw gasten zijn wij tevreden. Wij verzorgen alles tot in de puntjes: voor, na en tijdens het event, succes zit ‘m tenslotte in de details.

Vermaat

Horecaspecialist VERMAAT (sinds 1978) ontwikkelt concepten op maat voor sportcentra zoals De Meent, bedrijven, ziekenhuizen, culturele- en onderwijsinstellingen, airports en evenementen. Vermaat kruipt in de huid van zijn partner en haar kernwaarden en vertaalt dit naar een op maat gemaakt horecaconcept. Binnen dit concept zet VERMAAT een stap extra en investeert in culinair vakmanschap, eersteklas uitvoering en het talent van de horecamedewerker

Horeca partner TRCK