Groepsarrangementen

Groepsarrangementen

Alkmaar Sport brengt al jaren mensen in beweging en verbindt sporters jong, oud, recreant of topsporter. Juist deze expertise willen we graag bij jou, in het bedrijfsleven, introduceren. Wij stellen graag groepsarrangementen samen waarin teambuilding, jezelf uitdagen en verbeteren en vooral plezier en gezelligheid voorop staan.

Wat dacht je van een uniek bedrijfsevenement in De Meent, een bedrijfspresentatie op een prachtige locatie in combinatie met een curling clinic, een wielerclinic of een bootcamp training? Of wil je juist het ziekteverzuim in je organisatie terugdringen? Wij denken graag met je mee over een vitaliteitsprogramma en brengen je organisatie weer in beweging.

Daarnaast kan sport bij uitstek dienen als uniek communicatieplatform en zorgt zij voor maatschappelijke cohesie. Ook op dit vlak is Alkmaar Sport partner.

Graag ga ik persoonlijk met je in gesprek om een sportieve beleving op maat samen te stellen voor je en jouw medewerkers, partners en relaties. Je kunt mij bereiken via bedrijfsfit@alkmaarsport.nl.

Met sportieve groet,
Marlou Zuurbier