Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


IJsbaan De Meent sluit het schaatsseizoen af met Alkmaars Smeltplein

Datum: 02 maart 2023
Speciaal voor families organiseert Alkmaar Sport in de kerstvakantie het Alkmaarse IJsplein bij ijsbaan De Meent. Van maandag t/m vrijdag (m.u.v. de feestdagen) wordt de Alkmaarse 400-meterbaan omgetoverd tot een gezellige plek voor families op het ijs. De ochtenden blijven traditiegetrouw beschikbaar voor recreatieschaatsers die rondjes willen schaatsen, hun conditie op peil willen houden in de buitenlucht of willen trainen voor natuurijs. Meer informatie over de kerstvakantie is te vinden via www.demeentalkmaar.nl/vakantie.
Meer informatie


Vier de verjaardag van De Meent en Valentijnsdag!

Datum: 07 februari 2023
Vier samen de verjaardag van ijsbaan De Meent en de liefde op Valentijnsdag! Dinsdag 14 februari is het niet alleen Valentijnsdag, maar ook de dag waarop ijsbaan De Meent in 1972 voor het eerst zijn deuren opende. Een prachtige gelegenheid om terug te blikken op de afgelopen jaren. Laat de schaatsen van 09.00 tot 10.15 uur glijden en geniet na afloop van een lekker bakje koffie. Geef je op vóór 14 februari via K.Meent@alkmaarsport.nl en ontvang bij de kassa een koffie muntje.
Meer informatie


450 jaar Alkmaar Ontzet Challenge

Datum: 07 februari 2023
Tijd: 09.00 - 21.00 uur Laat je uitdagen en neem deel aan de 450 Alkmaar Ontzet Challenge bij IJsbaan De Meent in Alkmaar! Vier het 450-jarig Ontzet van de gemeente Alkmaar en maak van vrijdag 24 februari een onvergetelijke schaatservaring. Deelnemers hebben de mogelijkheid om de 450 rondjes te schaatsen tussen 09.00 en 21.00 uur. Geef je op voor maandag 20 februari bij Roy Lennings via r.lennings@alkmaarsport.nl. Laat dit winterse feest niet aan je voorbij gaan en schrijf je in voor de 450 Alkmaar Ontzet Challenge!
Meer informatie


7000 basisschoolleerlingen bezoeken ICE Games bij IJsbaan De Meent

Datum: 20 december 2022
Alkmaar Sport organiseert dit jaar voor het vijfde jaar op rij de ICE Games op IJsbaan de Meent. Bij dit ijskoude project bezoeken basisschoolleerlingen de Alkmaarse ijsbaan voor een programma vol spel en plezier op het bevroren water. Ondanks dat het seizoen nog maar net van start is komt de organisatie met de mededeling dat de inschrijving wordt gesloten omdat alle beschikbare plaatsen zijn vergeven. Dit jaar doen dan ook ruim 7000 leerlingen met hun klas mee aan het succesvolle programma.
Meer informatie


IJsbaan De Meent geopend en klaar voor jubileumseizoen

Datum: 07 oktober 2022
Vrijdagavond 7 oktober opende de Alkmaarse ijsbaan De Meent haar deuren voor het 50e schaatsseizoen. Vanwege het speciale jubileumseizoen werd voor de schaatsers de baan op mochten gestart met de opening van de expositie Ik Schaats, waarin 50 portretten van schaatsers van de Meent te zien zijn.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven