Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

Nieuws

Het laatste nieuws over sportcomplex De Meent.


Ruim 400 kinderen geven gehoor aan Sinterklaasje zet je schaatsje

Datum: 04 december 2020
IJsbaan De Meent staat normaliter bol van activiteiten voor jong en oud. Door alle coronamaatregelen is het aanbod dit jaar wat beperkt. Sinterklaasje zet je schaatsje staat echter als een huis. Met dit jaar een groter succes dan ooit te voren.
Meer informatie


940 extra zonnepanelen bij De Meent via Europees project

Datum: 25 november 2020
Bron: Gemeente Alkmaar
Het verder verduurzamen van De Meent is van start! De verduurzaming is onderdeel van het Europese project POCITYF. 940 zonnepanelen worden geplaatst boven de parkeerplaatsen aan de zuidzijde van de ijsbaan. Het zonnepark wordt daarnaast voorzien van een laadplein met 16 laadpunten voor auto’s en 20 voor fietsen. Zes andere Europese deelnemende steden kijken mee en leren van deze verduurzaming in Alkmaar.
Meer informatie


IJsbaan De Meent geopend

Datum: 09 oktober 2020
Vrijdagavond opende de Alkmaarse ijsbaan haar deuren voor de trainers van Schaats Federatie Alkmaar, voor schaats- en skeelerschool In Balans en voor haar partners. Alkmaar Sport maakte van de gelegenheid gebruik om de Buffelkoning en Buffelkoningin, de kilometervreters van afgelopen jaar, in het zonnetje te zetten. De spanning werd van het ijs gehaald, dat gaf een goed gevoel voor het nieuwe seizoen.
Meer informatie


IJsbaan De Meent vanaf zaterdag 10 oktober geopend

Datum: 29 september 2020
Zaterdagmiddag 10 oktober opent de Alkmaarse ijsbaan haar deuren voor het grote publiek. Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur tot en met zondag 14 maart 2021 kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent.
Meer informatie


FDS Signmakers partner van ijsbaan De Meent

Datum: 25 september 2020
FDS Signmakers en Alkmaar Sport tekende een samenwerkingsovereenkomst op het middenterrein van de ijsbaan van sportcomplex De Meent. De samenwerking richt zich op de Alkmaarse ijsbaan en stimuleert de schaatssport en de activiteiten op de 400-meterbaan.
Meer informatie

Afdeling communicatie
webmaster
communicatie@alkmaarsport.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven