Contact   |   Volg ons TwitterFacebook
Volg ons TwitterFacebook

IJsbaan De Meent in Alkmaar

FDS Signmakers De Meent sponsor ijsbaan schaatsen oranje

Onze ijsbaan is geopend

Reserveren voorafgaand aan uw bezoek is verplicht. Wij werken in tijdsblokken van 75 minuten en verzoeken u om na uw tijdsblok ons sportcomplex weer te verlaten. U kunt uw toegangsticket alleen online aanschaffen, ons stappenplan voor het kopen van een ticket kan u hierbij helpen. De schaatsverhuur van Fortysix Sports is geopend. U kunt deze bereiken via de buitendeur van de winkel aan de voorkant van ons pand.


Voorlopig zijn zowel de ijshal, kleedkamers als de horeca gesloten. Houd te allen tijde 1,5 afstand en lees voor uw bezoek aan de ijsbaan ons coronaprotocol goed door. Samen schaatsen, plezier in de buitenlucht voor jong en oud!

De Alkmaarse ijsbaan De Meent beschikt over een half overdekte 400-meterbaan en een ijshal van 30 bij 60 meter. U kunt bij ijsbaan De Meent terecht voor een groot scala aan activiteiten waaronder schaatslessen en ijshockeylessen. Maar ook voor curling clinics of het huren van een vergaderruimte. Gewoon lekker rondjes schaatsen op de Alkmaarse ijsbaan, meters maken, hard rijden of relaxt genieten van bewegen in de buitenlucht kan natuurlijk ook! Combineer uw bezoek met een bezoek aan horecapartner TRCK en maak uw dagje "wintersport" tot een echt dagje uit.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle activiteiten. Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Inschrijven